Bejelentés


Országos munka


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
FGYELEM!

Az oldalunkon elhelyezett tartalom a vonatkozó törvények alapján szerzői jogvédelem alatt áll! Felhasználásuk csak és kizárólag a szerző előzetes írásos engedélyével lehetséges!

Más oldalakon történő felhasználása esetén kötelező a származási helyre (http://orszagoshirdetesimun.5mp.eu/)mutató közvetlen HIVATKOZÁS feltüntetése.

Erre az oldalra ne reklámként, sokkal inkább ajánlatként tekints.


Ha itt jársz biztosan hallottál már a PTC oldalakról, és használod is őket, tehát azt is tudod, hogy nagyon lassan indul be velük az üzlet, vagy nem is keresel többet havi 1-2 dollárnál.


Ezért mutatok neked egy olyan PTC oldalt, ami máshogy működik mint a többi, egyszerű elsajátítani a működését, és a legjobb üzlet, amit az interneten találsz. Gyorsabban érhetsz el magasabb profitot, csak rajtad áll, mikor kezded el, és mennyit akarsz keresni!


Ezen az oldalon pontokat kell gyűjteni, és pontjaidnak megfelelő összegű hirdetéseket fogsz kapni. Ezek a hirdetések nem csupán $0.001, de nem is $0.01 értékűek, hanem sokkal többet érő reklámokat is kapsz, magasabb szinten több dollár értékűt is!!!


Ha megtanulod, hogyan működik, nagyon egyszerűen fogsz vele pénzt keresni.

Egy példa:

 


 

Ez két hét tagság után volt!


Hogyan működik?

Minden nap kapsz olyan hirdetéseket, amikért bónusz pontok (BAP) járnak. 2000 bónusz pont ér $1-t, azaz 20 BAP=$0.01. A hirdetéseket 18 órán belül kell megnézned.

Kezdheted befektetés nélkül vagy befektetéssel is, utóbbival hamarabb érsz el profitot. Az upgrade 5 centbe kerül, ez $1+ értékű reklámot hoz neked pár napon belül, persze a pontokat így is levonja.
A lényeg!

Minden $1 értékű hirdetés vásárlása után kapsz 3100 pontot. A belső egyenlegből is lehet vásárolni, amin hamar összejön az $1.

Aki kicsit ért a matematikához vagy az üzlethez, az már rá is jött hogy ez $1.55-nek felel meg. Tehát úgy működik mint egy befektetés 55%-os hozammal.


A befektetett $1-t visszakapod hirdetések formájában 4-5 napon belül, utána pedig jön a profit. Sokkal jobban megéri, mint bármelyik másik oldal.

CSERE-KLIKK Forgalomnoveles | Szerezz ingyenes latogatakat weboldaladra, kozossegi tartalmaidra

A pontok gyűjtésének másik módja a játék.

Nekem a rulett, a coin flip és a kenó vált be, átlag napi 5000 pont nyereményem van.

Három dollár belső egyenlegnél érdemes superuser mini csomagot venni.

A csomag lényege hogy a következő 7 napon legalább a csomag értékének megfelelő értékű hirdetést kapsz de jóval több szokott lenni Példa:


Ha megjött a kedved itt regisztrálhatsz:

 

 

PaidVerts

 

 

 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!